PRODUK INI AMAT SESUAI UNTUK ORANG YANG BERKULIT GELAP SUKAKAN BAU WANGI DAN LEMAK BERLEBIHAN

“lain macam saya tengok awak sekarang ni ehh kulit makin cerah badan makin selim dan sentiasa wangi je”

“kalau awak  nak tau saya pakai CUTES ni lah.. CUTES ni bukan hanya memutihkan sahaja tau.. dah lah wangi macam perfume mahal,lemak saya yang berlebihan pun hilang” 

RUGI RASANYA KALAU TAK PAKAI!!

CUTES diformulasikan dengan 3 gabungan iaitu memutihkan mewangikan dan menghilangkan lemak berlebihan

LEBIH JIMAT 3 MANFAAT DALAM CUTES

atau 

kalau nak putih  wangi dan selim baca sampai habis!!!

Tak percaya tengok ni!

tangan akak ni berubah daripada gelap menjadi cerah dalam masa 10 saat

akak ni sapu kat muka je dah nampak cerah

Ehhh jap-jap ada tak alami masalah macam ni?

Lemak mengelebeh

Banyak baju tak boleh pakai sebab ada bahagian badan yang dah mengembang

Badan Berbau

Pernah tak anda alami anda lalu je semua orang mesti tutup hidung dah macam tak mandi sebulan...mesti anda rasa malu betul tak?

Lutut Dan siku Gelap

Nak pakai skirt dan dress pun malu sebab takut orang ejek lutut dan siku gelap

Kulit gelap

yang bekerja ditengah panas warna kulit korang mesti tak sekata ada yang gelap ada cerah macam panda

kalau betul anda ada masalah kat atas ni.. lepas ni anda dah tak payah nak telan pil,inject sana sini, atau jumpa doktor

 yang serius nak putih dan wangi anda ikut je langkah mudah kat bawah ni 

Mudah je kan cara guna hanya sapu-sapu je putih dan wangi sepanjang masa lagi pun bahan-bahan yang digunakan selamat

Tengok akak ni dia ikut je cara sapu kat atas ni terus nampak putih

Untung anda Tak Cuba ..Macam-macam Kelebihan Yang Ada

Bahan-bahan CUTES ni 100% Bahan Organik..Jadi anda Yang Ada Kulit Sensitif tu Jangan Risau

Nampak kan khasiat bahan-bahan yang diformulasikan dalam CUTES ni..sebab tu boleh hasilkan kesan pantas seawal 10 saat je

Macam akak ni tengok tu lengan dia lepas sapu cutes je lengan dia sebelah makin cerah

Tengok Kak Lizz ni dia sapu je terus nampak beza tangan kiri dan kanan

Dengan Cutes ni anda tak perlu risau lagi kami akan memberi 100% jaminan kepuasan pelanggan

Jaminan 1

Barang sampai terus pada tangan anda dengan pantas.

Jaminan 2

Tiada bahan kimia berbahaya, 100% bahan semulajadi

Jaminan 3

kaedah pembayran selamat melalui toyyibpay dan juga cash on delivery (COD)

Jaminan 4

Produk ekslusif yang hanya ada di laman web ini sahaja

Jadi kenapa nak berkira-kira lagi!!

Cantik dapat, putih dapat, wangi dapat, selim dapat, hadiah pun kami bagi istimewa untuk setiap pembelian 2 unit dan ke atas

Beli 2 unit keatas terus layak sertai cabutan bertuah

Tiada online banking?

Jangan risau cod kan ada

Pembelian berbaloi hari ini di website ini sahaja!!

Harga asal RM120 tetapi hari ini di website ini sahaja RM89.90

Beli sekarang dan nikmati penjimatan RM30 ke atas

Beli sekarang pakej A dan nikmati penjimatan RM30

Beli sekarang pakej B dan nikmati penjimatan RM90 dan layak sertai cabutan bertuah

Beli sekarang pakej c dan nikmati penjimatan RM160 dan layak sertai cabutan bertuah

Ini antara feedback pengguna cutes yang terawal

Nur ni pengguna Cutes yang terawal,boleh tengok perubahan yang ketara sekarang

Dengan Cutes ni anda tak perlu risau lagi kami akan memberi 100% jaminan kepuasan pelanggan

Jaminan 1

Barang sampai terus pada tangan anda dengan pantas.

Jaminan 2

Tiada bahan kimia berbahaya, 100% bahan semulajadi

Jaminan 3

kaedah pembayran selamat melalui toyyibpay dan juga cash on delivery (COD)

Jaminan 4

Produk ekslusif yang hanya ada di laman web ini sahaja

Keraguan dan soalan tentang produk

Cutes merupakan Krim 3 dalam 1 yang membantu untuk mencerahkan kulit mewangikan badan dan membantu membakar lemak badan

Hanya sapukan pada tempat yang di inginkan 2x sehari pada waktu pagi dan malam

1 tube Cutes Mengandungi 75ml untuk sebulan penggunaan bergantung kepada kekerapan penggunaan

Cutes tiada kesan sampingan kerana Cutes tidak mengandungi sebarang bahan kimia yang terlarang.

barang akan sampai dalam tempoh 1-3 hari bekerja mengikut tempat tingal anda

Anda Boleh menghubungi menggunakan talian kami dibawah

No tel: +60193092514

Sebarang Keraguan atau pertanyaan anda boleh hubungi kami melalui talian dibawah

No tel

+60139396657

Email

zsglobalventures@gmail.com

Alamat

7-59-03 Jalan Medan PB8A, Bangi Sentral, 43650 Bangi Selangor.

Disclaimer :
Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site awakcutes.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners
Privacy Policy – Term & Conditions